Dil.rs O nama
onama

O nama

DIL GROUP

DIL GROUP, tačnije njeni prvi članovi, prisutni su na domaćem tržištu od 1990. godine i vremenom su članovi grupe postali vodeća društva za pružanje konsalting usluga iz oblasti procene vrednosti imovine i kapitala, usluga u oblasti pravnog, poreskog, računovodstvenog i finansijskog konsaltinga, usluge revizije, poboljšanja poslovanja preduzeća i upravljanja rizicima, izrade finansijske analize poslovanja.

 

 

Od svog osnivanja DIL GROUP je usmerena na rast i stvaranje prepoznatljivog imena i zauzimanje liderske pozicije na domaćem tržištu. U ostvarenju tog cilja pomažu nam partneri, spoljni saradnici sa specijalizovanim znanjima u pojedinim oblastima i stručni visoko kvalifikovani kadrovi koji neprestano rade na svom profesinonalnom usavršavanju.

Članice DIL GROUP na tržištu istupaju kao samostalni i nezavisni privredni subjekti i snose odgovornost samo za svoje odluke, propuste i rezultate, a koji su u skladu sa važećim lokalnim zakonima, regulativom i uobičajenom praksom.

Vizija

Misija poslovanja usmerena je na pružanje usluga u obavljanju svoje delatnosti na profesionalnom i sveobuhvatnom nivou u cilju obezbeđenja poverenja i zadovoljstva klijenata, a koje sa druge strane garantuju poslovni uspeh kompanije.

Misija

Rast i razvoj, osnovni su postulati naše kompanije, a zadovoljstvo naših klijenata jedan je od ključnih ciljeva DIL group.
Vodilje kroz svakodnevno poslovanje i odlučivanje koje smo vremenom razvili su:
• posvećenost klijentu u rešavanju problema
• pouzdanost
• timski duh
• sopstveni razvoj

Cilj

U skladu sa poslovnim pravilom – relativno mali broj stalno zaposlenih omogućava da se za svaku oblast rada odabere najefikasniji tim ljudi uz angažovanje spoljnih saradnika i eksperata (univerzitetski profesori, direktori instituta, visokokvalifikovani i iskusni ljudi).
Stalno zaposleni koordiniraju projekte i zajedno sa saradnicima daju najbolji konsultantski tim za klijenta. U nekim projektima i do 30 spoljnih saradnika može biti angažovano na projektu i finalizaciji različitih poslova.
Rukovodeći se ovom praksom, naša kompanija je pokazala maksimalnu efikasnost i fleksibilnost. Na ovaj način imamo sve najvažnije parametre da uspešno rešavamo probleme na obostrano zadovoljstvo.

NAŠ TIM

Miki-Visnjic,-Eng,-BSE

Miroslav Višnjić
Chief Executive Officer
miroslav.visnjic@dil.rs

tamara kilibarda

Tamara Kilibarda
Chief Operating Officer
tamara.kilibarda@dil.rs

Untitled-4

Goran Luković
Director
goran.lukovic@dil.rs

,

Vladimir Paunovic, B.S.A.

Vladimir Paunović
Director of Valuation
vladimir.paunovic@dil.rs

,

Stefan Kutlesic

Stefan Kutlešić
Associate
stefan.kutlesic@dil.rs

milena-ristić

Milena Ristić
Office manager
office@dil.rs

Jelena Tripkovic

Jelena Tripković
Public Relations Officer
office@dil.rs